Een hele goeie ervaring gehad met beide therapeuten. Goede behandeling, eerlijk tegenover patiënten en van mijn klachten af.

Joris

Na onder behandeling te zijn geweest bij verschillende therapeuten ben ik bij de heer en mevrouw Akkerman terecht gekomen met klachten aan de achillespees en enkel. Waar anderen niet tot het gewenste resultaat kwamen, lukte dit wel bij Akkerman Therapeuten. Door de dry needling behandelingen van mevrouw Akkerman en de manuele behandelingen van de heer Akkerman zijn de klachten in zijn geheel verdwenen. Daarnaast goede tips gekregen over het voorkomen van nieuwe klachten in combinatie met de sporten die ik beoefen.

Antoinette

Ik dacht dat ik wist wat manuele therapie was, maar dit is echt wat anders. Ik ben na jaren van sukkelen eindelijk van de pijn af. En niet even, maar al tijden. Dank jullie wel Pieter en Marjolein, jullie zijn een super combi!

Yvonne

Zeer tevreden! Ik kon direct voor een behandeling terecht en was daarna erg snel van mijn klachten af. Er wordt op een professionele wijze naar oorzaak en oplossing van de klachten gekeken.

Mw. A.W.

Hét adres voor verstijvende bejaarden. Na een uur Akkermantherapie loop ik weer maanden rond als een hertje. Perfecte anti-aging.

Marga

Bedankt voor de behandelingen. Na een jaar eindelijk klachtenvrij. Na drie behandelingen!

Marcel

Bijzonder hoe Pieter met ogenschijnlijk gemak en zachte hand de klachten snel weg weet te nemen!

J.R.