Hand, pols, vingers.

 

_D4X4157 x 3 [21802]

Pijnbestrijding door het wegnemen van de oorzaak, bijvoorbeeld in de pols waar alleen al in 27 gewrichten tegelijk beweging plaatsvindt bij elke handeling van de hand.

Manuele therapie ES is een voortreffelijke en unieke methode wanneer er pijn is aan de pols, hand en / of vingers. De Quervain, Dupuytren, Trigger finger, carpectomie, artrose, Carpaal tunnel syndroom, beperkingen na verwondingen. Of ‘gewoon’ onverklaarde pijn.

Iemand met (hardnekkige) hand- en polsklachten die op zoek is naar een oplossing, komt vaak uit bij het doen van oefeningen (handenteam / revalidatie, fysiotherapie, oefentherapie) of het ondergaan van een medische ingreep (spuit, operatie). Soms is dat afdoende, vaak worden alleen symptomen (tijdelijk) bestreden.

Een aantal pijnen vallen onder CANS/KANS (werkgerelateerde klachten aan arm, nek of schouder; het vroegere RSI). Het Carpaal Tunnel Syndroom is een bekend voorbeeld. Dit type klacht heeft vaak met werkhouding te maken, naast (on)mogelijkheden in de onderarm en pols en een gebrek aan variatie en (stevige) beweging.

 

Artrose of reuma in hand, vingers of pols? Manuele therapie ES helpt.

Een ander veel voorkomend probleem is pijn bij artrose in pols, duim en vingers. Deze pijn is bijzonder goed te verlichten met Manuele therapie ES, de enige manuele behandelmethode die alle gewrichten kan behandelen, dus ook in de hand tot en met de vingerkootjes aan toe.

Een combinatie van oefentherapie en manuele therapie is zeer geschikt voor de aanpak van pijn en klachten die met het werk te maken hebben.

Of laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug:

Schenge 4
4335 XS Middelburg
(Zeeland Gezond)

behandeling op afspraak
maandag t/m vrijdag

 

Provincialeweg 2
4494 NA Geersdijk
(landgoed Rijckholt)

behandeling op vrijdagmiddag
(ES Manuele therapie, op afspraak)