Manuele Therapie ES® in Zeeland

Akkerman Therapeuten,

één van de 40 Manuele Therapie ES® praktijken in Nederland.

Manuele therapie ES zal anders zijn dan u gewend bent en des te meer als u bekend bent met ‘manuele therapie’.

ES® staat voor EggShell, vertaald: eierschaal. De behandeling verloopt zo zacht, dat een eierschaal nog niet zou breken.

Er wordt niet gekraakt, de behandeling is volkomen veilig, ook voor de hoge nek, bij een hernia of bij ontstoken gewrichten.

De biologie van bewegen.

Gewrichten zijn de basis van bewegen. De rustige ES aanpak doet recht aan de biologie van ons bewegen. Uw oorspronkelijke, voorheen pijnvrije manier van bewegen wordt hersteld (dus van voor de pijn). Goed werkende gewrichten zorgt voor goed werkende – en ontspannen – spieren en vrij stromende bloedvaten en zenuwen.

Het is uiterst effectief. De bewegingen die u tijdens de behandeling ondergaat, worden door de therapeut uitgevoerd. Alle gewrichten worden opnieuw gestuurd. Het geeft ongekend lang of zelfs definitief resultaat.

Het is een kortdurende therapie. Vele, ook lang bestaande, maar ook uiteenlopende pijn / klachten worden behandeld. Reken op twee tot vier behandelingen. Mocht een behandeling niet aanslaan, dan wordt er niet door behandeld.

Alle gewrichten, dus voor vele pijn plekken geschikt.

Alle gewrichten in het lichaam worden behandeld. Van teen, voet en hiel – van vinger, hand en pols –  tot de nek, kaak en schedel. Manuele therapie ES is hierin uniek.

De kosten per behandeling bedragen 87 euro (eerste consult eenmalig 109 euro). Bij voorkeur via PIN, gepast kan ook. De nota kan veelal deels worden gedeclareerd bij uw zorgverzekering.

Muddy Watersstraat 47
4337 WL Middelburg

Openingstijden:
ma t/m vrij, 9:00 - 18:00

Avond en weekend:
don, 19:00 - 22:00
zat, 9:30 - 12:30
(Manuele Therapie ES)

Provincialeweg 2
4494 NA Geersdijk (Landgoed Rijckholt)

Openingstijden:
vrijdag, 13:00 - 18:00
(Manuele therapie ES)

Dreesstraat 2
4384 DC Vlissingen (Het Beweegpunt)

Openingstijden:
dinsdag, 9:00 - 18:00
donderdag, 9:00 - 18:00