ES® Manuele Therapie in Zeeland

Akkerman Therapeuten,

één van de 40 ES® Manuele Therapie praktijken in Nederland.

ES Manuele therapie zal anders zijn dan u gewend bent en des te meer als u bekend bent met ‘manuele therapie’.

ES® staat voor EggShell, vertaald: eierschaal. De behandeling verloopt zo zacht, dat een eierschaal nog niet zou breken. 

Er wordt niet gekraakt, de behandeling is veilig, ook voor de hoge nek, bij een hernia of bij ontstoken gewrichten. De behandeling verloopt zonder pijn. 

De biologie van bewegen.

Gewrichten zijn de basis van bewegen. De rustige ES aanpak spreekt de biologie aan van ons bewegen. Uw oorspronkelijke, voorheen pijnvrije manier van bewegen wordt hersteld. Goed werkende gewrichten zorgt voor goed werkende spieren, bloedvaten en zenuwen.

De bewegingen die u tijdens de behandeling ondergaat, worden door de therapeut uitgevoerd. Alle gewrichten worden opnieuw ‘gestuurd’. Het geeft definitief of langdurig resultaat.

Het is een kortdurende therapie. Vele, lang bestaande, maar ook uiteenlopende pijn / klachten worden behandeld. Reken op twee tot vier behandelingen. Mocht een behandeling niet aanslaan, dan wordt er niet door behandeld.

Alle gewrichten, dus voor vele pijn plekken geschikt.

Alle gewrichten in het lichaam worden behandeld. Van teen, voet en hiel – van vinger, hand en pols –  tot de nek, kaak en schedel. ES Manuele therapie is ook hierin uniek.

De kosten per behandeling bedragen 87 euro. Bij voorkeur via PIN, gepast kan ook. De nota kan veelal deels worden gedeclareerd bij uw zorgverzekering.

Schenge 4
4335 XS Middelburg
(Zeeland Gezond)

Openingstijden:
ma t/m vrij, 9:00 - 18:00

Avond en weekend:
don, 19:00 - 22:00
zat, 9:30 - 12:30
(ES Manuele Therapie)

Provincialeweg 2
4494 NA Geersdijk
(landgoed Rijckholt)

Openingstijden:
vrijdag, 13:00 - 18:00
(ES Manuele therapie)

Dreesstraat 2
4384 DC Vlissingen
(Het Beweegpunt)

Openingstijden:
dinsdag, 9:00 - 18:00
donderdag, 9:00 - 18:00