Het adviesconsult

263 woorden, leestijd 1 min. 4 sec

Het adviesconsult is in het leven geroepen voor een aantal praktische vragen en kwesties en er geen hele behandeling nodig is of gevraagd wordt. Ik zal hieronder beschrijven wat het zo al inhoudt.

Het adviesconsult, anders dan een behandelafspraak (van een uur), duurt 30 tot 45 minuten.

Misschien heeft u al langer ergens anders therapie en lijkt u niet verder te komen? Of u heeft al verschillende trajecten gevolgd (* zie onderaan dit bericht) en denkt u dat meer resultaat toch mogelijk zou moeten zijn? Leg u probleem of vraag voor en u krijgt een deskundig en kritisch antwoord. Het kan zijn dat de informatie tijdens een vraaggesprek voldoende is en zo nodig zal ik u lichamelijk onderzoeken.

Ook een aantal bijzondere handelingen valt hieronder. Dit zijn behandelingen die weinig tijd vragen, zoals voor of tegen:

  • (draai) duizeligheid: BPPD
  • behandeling van het stuitje. Hierbij de volgende opmerking: het stuitje wordt van buiten af behandeld (er wordt geen vinger ingebracht)
  • een ‘zondagmiddag armpje’ bij kinderen (radiuskopluxatie met pijn ter hoogte van de elleboog)

De kosten bedragen 47,50 en verder gelden de gebruikelijke betalingsvoorwaarden en mogelijke vergoeding vanuit uw aanvullende verzekering.

Als u voor een adviesconsult wilt afspreken, verzoek ik u dit te vermelden bij het maken van de afspraak.

* eerder doorlopen trajecten zijn bijvoorbeeld:

  • een pijn / revalidatie traject
  • een chronisch pijn traject (het zit tussen de oren?)
  • andere / eerdere therapieën, zoals fysiotherapie, osteopathie, podotherapie, chiropractie en andere vormen van manuele therapie, oefentherapie, dry needling, etcetera.
  • vooraf, als u twijfelt aan het ondergaan van een operatie. Of juist wanneer pijn ook na een operatie aanhoudt.

T: 06 416 284 69

E: info@atherapeuten.nl

Schenge 4, Middelburg

in het gebouw van Zeeland Gezond