Fibromyalgie

Fibromyalgie kenmerkt zich door onverklaarbare pijnen en ongemakken, zoals snel vermoeid zijn en een lange hersteltijd, waarbij andere oorzaken zijn uitgesloten. Veelal wordt onderzocht of er reumatische klachten zijn. Bij fibromyalgie is echter nooit iets te vinden, terwijl de persoon in kwestie er wel veel last van ondervindt.

Voor velen is het een zoektocht naar hoe het dagelijks leven in te richten. De hoeveelheid en manier van bewegen speelt een bepalende rol voor de mate van pijn. Oefentherapie kan hierin op verschillende manier ondersteunen en werkt vaak als klankboord, wat door veel cliënten als prettig wordt ervaren. De mogelijkheden zijn uitgebreid en de therapie kan naar wens worden ingericht.

Manuele therapie ES kan ondersteunend werken. Bij Akkerman Therapeuten worden veel cliënten met fibromyalgie eens per 2 of 3 maanden behandeld (4 tot 6 keer per jaar). De aanwezige pijnen zijn van invloed op hoe iemand beweegt waardoor gewrichten in meer of mindere mate langzaam stijf worden. De zachte behandeling van alle gewrichten onderhoudt de oorspronkelijke bewegelijkheid en draagt zo bij aan het welbevinden, het je prettiger voelen.

ES manuele therapie, bel Pieter Akkerman op:

06 416 284 69

Oefentherapie Cesar / Mensendieck, bel Marjolein Akkerman op:

06 417 432 89

Kan ook: laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug:

Of stuur een email naar:

info@atherapeuten.nl

Schenge 4
4335 XS Middelburg
(gebouw Zeeland Gezond)

behandeling op afspraak
maandag t/m vrijdag