De praktijk is geopend

Onze praktijk valt buiten de maatregel van de lockdown. 

Wij nemen als vanouds hygiënemaatregelen in acht (ons werk vraagt nou eenmaal om schone handen). Daar we geen groepspraktijk hebben, hebben we alleen 1 op 1 contact met onze cliënten. Afspraken worden waar mogelijk niet aansluitend gepland, zodat cliënten elkaar niet hoeven te passeren en niet hoeven  plaats te nemen in de wachtkamer. Het is verstandig om op tijd te komen. In de gang en in de wachtruimte geldt de plicht om een mondkapje te dragen.

 

In het gebouw is weinig verloop van mensen. In de praktijkruimte ventileren we door middel van open ramen. We gebruiken of hebben mondkapjes beschikbaar. Wij beperken al onze persoonlijke sociale contacten buiten het werk om en richten ons alleen op de praktijk.

 

U kunt zelf een (bad)handdoek meenemen als extra laag op de behandelbank. Dat is het meest hygiënisch (en het scheelt ons bergen was 😉  )

 

Een aantal zaken is verder van belang:

 

We houden onze handen schoon (en schudden geen handen). In de praktijkruimte en directe omgeving nemen we extra hygiënische maatregelen, zoals het meermalen per dag schoonmaken van handcontactpunten zoals deurkrukken.

 

Bij neusverkoudheid of andere ‘ziekteverschijnselen’ zal een afspraak worden verzet. Dat geldt natuurlijk zowel voor ons als voor u. Woont u samen met iemand die ziek is / mogelijk corona heeft? Ook dan is het verstandig om een afspraak uit te stellen.

 

Bij twijfel door u of ons, bijvoorbeeld  i.v.m. de kwetsbaarheid van de persoon, kan een afspraak uitgesteld worden.

 

U hoeft zich niet bezwaard te voelen om een afspraak te maken, zo min om een afspraak te verzetten. ‘Gezond verstand’ en ‘in goed overleg’ is ons devies.

📱  06 4162 8469

📧 info@atherapeuten.nl

Schenge 4, Middelburg

in het gebouw van Zeeland Gezond