Pijn vanuit het bekken en het SI-gewricht.

Bent u zwanger, zwanger geweest of in de overgang? Dit zijn typisch de momenten waarop bekkenpijn, waaronder SI-klachten, begint.

Rondlopen met bekkenpijn is in de meeste gevallen niet nodig. Het hoort er niet bij, wat wel vaak wordt gedacht. Bekkenpijn kunt u voelen in de lage rug of bil, het stuitje, de liezen, het schaambeen en/of aan de zijkant van de bovenbenen. Soms trekt het ook door naar uw been en kan het pijn geven bij lopen, traplopen, staand sokken aantrekken, in en uit de auto stappen of omdraaien in bed.

Bij Akkerman Therapeuten kunnen we uw gewrichten corrigeren. Met Bekkentherapie, Manuele therapie ES en Dry Needling bieden we een specialistische en complete aanpak. Voor al naar gelang wat nodig is, hebben wij de expertise in huis. Manuele therapie ES voor bekkenverwringing en scheefstand, Dry Needling voor zeer snelle ontspanning van pijnlijke spieren en Bekkentherapie waar door middel van oefeningen de spieren weer in balans komen en optimaal hun werk kunnen doen. U kunt ze beter ontspannen en efficiënt aanspannen.

Daarnaast krijgt u praktische adviezen om de dagelijkse bezigheden te vergemakkelijken, zoals het opstaan uit bed of stoel, omdraaien in bed, liggen, zitten, staan enz. Wij kunnen U leren wat u het beste kan doen of juist niet. Wij helpen u om de pijn onder controle te krijgen.

Vanaf de eerste behandeling zal u direct minder pijn ervaren. Het wordt meteen veel makkelijker om je dagelijkse activiteiten weer op een acceptabele manier uit te voeren.

blank

Adres

Schenge 4
4335 XS Middelburg
gebouw Zeeland gezond